Speler informatie -

RECREATIE TURNEN IN HET TURNPAKJE VAN SV DFS!

< Terug ]

Bij karate draag je een karatepak, bij paardrijden een paardrijbroek, laarzen en een cap en bij onze gymlessen draag je het sv DFS recreatiepakje!

Zoals de meeste mensen wel weten is sv DFS overgestapt naar een nieuw recreatieturnpakje. Inmiddels is het overgangsjaar voorbij en daarom zouden we het erg fijn vinden als onze leden van het recreatie turnen vanaf groep 3 allemaal in ons huidige turnpakje zouden komen sporten in onze lessen en tijdens de activiteiten. Dit vanwege veiligheidsoverwegingen en om de teamgeest te bevorderen. Bovendien zijn jullie het gezicht van sv DFS!

Met de uitvoering in april in zicht en daarna het Van Leeuwentoernooi is het handig om het pakje nu te bestellen zodat we met deze activiteiten onze club mooi kunnen presenteren en iedereen gelijk is.

Het pakje is te bestellen bij Nathelie van Deelen via emailadres: nathelievandeelen@hotmail.com. Kijk voor meer informatie hierover op onze website. Om het pakje op tijd binnen te hebben voor de uitvoering is de uiterste besteldatum 31 maart.

Ook komt er op maandag 12 maart van 19:00-19:30 uur nog een ruilmoment in de sporthal voor deze turnpakjes. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Indien de aanschaf financiële problemen met zich meebrengt, kan er contact opgenomen worden met het Jeugdsportfonds met contactpersoon Joris Maier, tel. 06-48 07 25 63 / e-mail joris@healthclubjulien.nl. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze website.

Mocht het voor u niet mogelijk zijn wegens andere redenen om voor uw kind het recreatie turnpakje te kopen, dan mag uw kind tijdens de officiële  sv DFS activiteiten zoals de uitvoering en het van Leeuwentoernooi in een blauw broekje met daarop een wit shirt meedoen. Dit zijn namelijk onze clubkleuren. Dus niet in andere sportkleding of een ander turnpakje. We hopen dat iedereen begrip hiervoor heeft!

 

  • Yourwfm
  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • Van Leeuwen
  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • SponsorKliks
  • 2TB Verkeerstechniek
  • A. Arends klus en timmerbedrijf
  • Kluswijs Dodewaard