Speler informatie -

UITNODIGING SPORTKAMP 2018

< Terug ]

DFS sportkamp 2018.

Opheusden, januari 2018 .

 

Aan de meisjes en jongens van groep 5 t/m 8,

Dit jaar hopen we weer het jaarlijkse DFS sportkkamp te organiseren voor de meisjes en jongens van groep 5 t/m 8.  Het kamp zal gehouden worden in de meivakantie, namelijk van woensdag 2 t/m vrijdag 4 mei 2018.

Ook dit jaar gaan we weer naar kampeerboerderij  “De Woudegge” te Otterlo. De boerderij ligt vlak bij het bos en we hopen dat we al onze favoriete spellen weer kunnen organiseren, zoals een speurtocht, douanespel (in ’t donker) levend toto-spel, etc….. Krijg je er ook al (weer) zin in? We hopen er dan ook 3 gezellige dagen van te maken.

De totale kosten voor dit 3–daagse kamp zijn € 50,-. De kinderen mogen géén geld meenemen, omdat ze geheel door ons verzorgd worden!

Aanmelden kan t/m zaterdag 24 februari  door het ingevulde strookje in te leveren bij de leiding of trainer. Zowel in de sporthal als in de bestuurskamer is een apart bakje waar de aanmeldingen in mogen. Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar dfs.sportkamp@gmail.com. In de mail graag naam, leeftijd, groep/elftal en telefoonnummer vermelden. Doe dit wel zo snel mogelijk, want er kunnen maximaal 50 kinderen mee!

Eind maart /begin april krijgen alle deelnemers bericht  over de datum, tijd en plaats van betaling. Ook zullen dan de kampboekjes met het  programma en groepsindeling uitgedeeld worden .

Voor het sportkamp kan ook gespaard worden. Geef  dit dan op het onderstaande strookje aan. Ook kan sv DFS tegemoet komen in de kosten d.m.v. het sportfonds. Neem hiervoor contact op met ondergetekende.

We hopen dat jullie ook dit jaar allemaal van de partij zullen zijn. De kampcommissie zal er weer  alles aan doen om er een grandioos kamp van te maken! Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

Namens de kampcommissie van sv DFS,

Nelleke van den Brink
dfs.sportkamp@gmail.com            0683068952

 

 

 

#Inleveren voor  zaterdag 24 februari

 

Naam:………………………………………………….Groep:  5/ 6 / 7 / 8* .

                                                                                        Elftal:…….  (alleen voor voetbal)

*Omcirkelen in welke groep je zit

 

 

Adres:……………………………………………………

Telefoonnummer: ………………………Mobiel:……………………….

Emailadres:…………………………………………………………………..

 

 

0           Ik ga wel  mee op DFS kamp

                        Ik wil wel / niet sparen voor het DFS kamp

 

0          Ik ga niet mee op DFS kamp omdat :

 

 

 

 

Handtekening ouder / voogd : …………………………………………

 

  • Yourwfm
  • Kluswijs Dodewaard
  • 2TB Verkeerstechniek
  • Van Leeuwen
  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • SponsorKliks
  • A. Arends klus en timmerbedrijf
  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe