Speler informatie -

SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ DFS

< Terug ]

Woensdag 29 november was het dan eindelijk zo ver: het grote Sinterklaasfeest van sv DFS.

Om 15:00 uur werd het al snel hartstikke druk in de sporthal. De kinderen hadden tijdens de lessen en thuis al goed geoefend op het Sinterklaas Welkomstlied. Er werd dus ook goed meegedanst door iedereen! We hadden nog even de tijd om met iederen het liedje een keer te oefenen.

En toen was het dan echt zover:Sinterklaas kwam met maar liefst 6 Pieten de sporthal in. Wat een feest!

Nadat de kinderen ook aan Sinterklaas hun dansmoves hadden laten zien vertelde hij nog even kort iets over alle kinderen wat in zijn grote boek stond geschreven. Want hij had begrepen dat iedereen erg goed hun best doet bij de lessen. Ook deelde Sinterklaas nog 2 prijzen uit voor de kinderen met de mooiste kleurplaat. Dat was best wel moeilijk kiezen want veel leden hadden prachtige kunstwerkjes gemaakt. Dinant en Esmee waren di keer de gelukkigen.

Daarna mochten de kinderen met een stempelkaart de verschillende opdrachten gaan doen. Bij ieder opdracht verdienden ze een stempel waaarna ze met een volle kaart een leuke bal cadeau kregen van de Pieten. En dat was nog niet alles... Ook werden ze verwend met een mandarijn en een lekkere chocoladeletter! En volop strooigoed... Smullen hoor!

Sinterklaas en zijn Pieten vonden het erg leuk om te kijken hoe goed de kinderen alle kunstjes deden. En deden zelf ook wel mee met de Pietenvoetbal of met het klimmen over de schuine daken.

We kunnen terugkijken op een heel gezellige middag en hopen dat Sinterklaas volgend jaar ook weer een bezoekje brengt aan DFS!

Ook willen we nog graag even onze vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsoren heel hartelijk bedanken! Dit zijn: Albert Heijn Opheusden, RuVer Installatietechniek, 2TB Verkeerstechniek en De Club van 100 van DFS.

  • 2TB Verkeerstechniek
  • Yourwfm
  • Van Leeuwen
  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • SponsorKliks
  • Kluswijs Dodewaard
  • A. Arends klus en timmerbedrijf