Speler informatie -

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER/OKTOBER 2017

< Terug ]

Seizoen 2017/2018 nummer 1 september/oktober

 

 

 

In dit nummer:

 

Nieuwe trainers

Niveau 1 cursus

Wedstrijden

Sportkamp

Vrijwilligers

Kalender

Flyer ouder-peutergym

 

 

Nieuwe trainers

Het seizoen is weer begonnen en ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe trainers. Hieronder zullen ze zich even voorstellen. We wensen Caroline, Esmee, Wendy en Alieke heel veel plezier en succes!

Wendy

Hoi allemaal!
Mijn naam is Wendy van de Steeg. Komend seizoen ga ik de danslessen bij dfs verzorgen op de maandag. Ik ben bijna 23 jaar oud en woon in Wageningen. 2 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het Roc a12 in Ede. Hier heb ik de opleiding mbo dans coördinator niveau 4 gedaan. Dit houd in dat ik ben opgeleid tot danser & dansdocent, en heb ik ook geleerd dansevenementen te organiseren. De dansstijlen waar ik ervaring mee heb zijn: modern jazz ballet (en spitzen) streetdance hiphop & twirl. Na het afronden van de opleiding ben ik fulltime gaan lesgeven als zzp'er en heb dus mijn eigen bedrijfje: we'willdance. Vanuit deze naam verhuur ik mijzelf aan verschillende dansscholen en geef ik ook danskinderfeestjes. Naast het lesgeven wilde ik graag nog doorleren om mijzelf te specialiseren in iets extra's. Ik ben toen begonnen met de opleiding hbo kindercoach. Deze heb ik dit jaar afgerond.
Ik hoop dit seizoen bij dfs veel leuke dingen mee te mogen maken met de groepen die ik ga lesgeven. We zullen o.a mee gaan doen met wedstrijden en natuurlijk knallen op de uitvoering van dfs dit jaar. Hopelijk gaan de meiden (en misschien ook wel jongens?!) mijn lessen leuk vinden, en mocht je geïnteresseerd zijn en nog niet op dansles zitten kom dan gerust een keertje meedoen!!

Alieke

Hallo allemaal,

Mijn naam is Alieke van Leijen. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Opheusden. Ik werk als Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij de gemeente Stichtse Vecht in Maarssen. Maar daarnaast vind ik het erg leuk om les te geven aan de leden van DFS. De afgelopen seizoenen ben ik altijd assistent geweest bij de recreatie springgroep en bij de selectie turnen. Nu ga ik een nieuwe start maken als leiding van de recreatie turnen van groep 4 t/m VO. Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in en hoop ik op een leerzaam en gezellig seizoen!

Esmee

Ik ben Esmee en ik ga dit seizoen voor het eerst een groep lesgeven, groep 3 dit doe ik samen met Caroline. Ik heb zelf al een tijd als assistent geholpen bij selectie turnen. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een leuk seizoen van maken.

Caroline

Ik ben Caroline, ik ben 14 jaar en ik ga groep 3 lesgeven samen met Esmee. Ik vind het superleuk om te doen en kijk uit naar het seizoen. Ik zit zelf ook op turnen en ik vind het heel leuk om kinderen wat bij te leren en ze beter te zien worden


Niveau 1 cursus

Dit jaar zullen we voor de 2e keer de niveau 1 assistentencursus aan gaan bieden. Deze cursus zal gegeven worden in sporthal De Biezenwei. Zaterdag 7 oktober zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden. We wensen alle cursisten heel veel succes!

 

Wedstrijden

Binnenkort begint het wedstrijdseizoen weer. Lees de wedstrijdverslagen op de website en onze facebookpagina.


Sportkamp

Het sportkamp 2018 staat gepland van 2 t/m 4 mei 2018. Binnenkort ontvangen de leden van groep 6 t/m 8  een uitnodiging voor het sportkamp.

 

Vrijwilligers
Afdeling gymnastiek is op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die het leuk zouden vinden om te helpen bij verschillende activiteiten. Wil je graag een handje helpen, dan kan je jezelf aanmelden bij Marielle van Deelen. Haar mailadres is: mariellevandeelen@hotmail.com. Alvast bedankt!

 

Kalender

Wanneer

Wat

7 oktober 2017

Start niveau 1 cursus

21 april 2018

Uitvoering

2 t/m 4 mei 2018

Sportkamp

30 juni 2018

Van Leeuwentoernooi

 

  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • 2TB Verkeerstechniek
  • Yourwfm
  • Van Leeuwen
  • SponsorKliks
  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • A. Arends klus en timmerbedrijf
  • Kluswijs Dodewaard