Speler informatie -

START VAN EEN NIEUW SEIZOEN

< Terug ]

Het nieuwe seizoen bij DFS is inmiddels alweer een weekje aan de gang. We willen iedereen natuurlijk weer een gezellig en sportief seizoen toewensen. Dit jaar staat de uitvoering op het programma en ook het van Leeuwentoernooi staat  vast als hoogtepunt. Ook hebben we een aantal dingen op het programma staan samen met de voetbal, zoals de survival, het sportkamp en de familiedag. Ook verwelkomen we een aantal nieuwe leidsters bij verschillende groepen. Hieronder stellen ze zich even voor.

Streetdance door Wendy

Hoi allemaal! Mijn naam is Wendy van de Steeg. Komend seizoen ga ik de danslessen bij dfs verzorgen op de maandag. Ik ben bijna 23 jaar oud en woon in Wageningen. 2 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan het Roca12 in Ede. Hier heb ik de opleiding mbo dans coördinator niveau 4 gedaan. Dit houd in dat ik ben opgeleid tot danser & dansdocent, en heb ik ook geleerd dansevenementen te organiseren. De dansstijlen waar ik ervaring mee heb zijn: modern jazz ballet (en spitzen) streetdance hiphop & twirl. Na het afronden van de opleiding ben ik fulltime gaan lesgeven als zzp'er en heb dus mijn eigen bedrijfje: we'willdance. Vanuit deze naam verhuur ik mijzelf aan verschillende dansscholen en geef ik ook danskinderfeestjes. Naast het lesgeven wilde ik graag nog doorleren om mijzelf te specialiseren in iets extra's. Ik ben toen begonnen met de opleiding hbo kindercoach. Deze heb ik dit jaar afgerond.
Ik hoop dit seizoen bij DFS veel leuke dingen mee te mogen maken met de groepen die ik ga lesgeven. We zullen o.a. mee gaan doen met wedstrijden en natuurlijk knallen op de uitvoering van DFS dit jaar. Hopelijk gaan de meiden (en misschien ook wel jongens?!) mijn lessen leuk vinden, en mocht je geïnteresseerd zijn en nog niet op dansles zitten kom dan gerust een keertje meedoen!!

Groetjes Wendy


Recreatie turnen voor groep 4, 5, 6, 7, 8 en VO door Alieke

Hallo allemaal,

Mijn naam is Alieke van Leijen. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Opheusden. Ik werk als Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij de gemeente Stichtse Vecht in Maarssen. Maar daarnaast vind ik het erg leuk om les te geven aan de leden van DFS. De afgelopen seizoenen ben ik altijd assistent geweest bij de recreatie springgroep en bij de selectie turnen. Nu ga ik een nieuwe start maken als leiding van de recreatie turnen van groep 4 t/m VO. Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in en hoop ik op een leerzaam en gezellig seizoen!

 

Groep 3 recreatie turnen door Esmee en Caroline

Esmee

Ik ben Esmee en ik ga dit seizoen voor het eerst een groep lesgeven, groep 3 dit doe ik samen met Caroline. Ik heb zelf al een tijd als assistent geholpen bij selectie turnen. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een leuk seizoen van maken.

Caroline

Ik ben Caroline, ik ben 14 jaar en ik ga groep 3 lsgeven samen met Esmee. Ik vind het superleuk om te doen en kik uit naar het seizoen. Ik zit zelf ook op turnen en ik vind het heel leuk om kinderen wat bij te leren en ze beter te zien worden

We wensen onze nieuwe leiding veel succes!

Zoals jullie hebben kunnen lezen belooft het een mooi jaar te worden en we hopen dat jullie met veel enthousiasme genieten van jullie favoriete sport.

De leiding van sv DFS

  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • Van Leeuwen
  • SponsorKliks
  • A. Arends klus en timmerbedrijf
  • Yourwfm
  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • 2TB Verkeerstechniek
  • Kluswijs Dodewaard