Speler informatie -

NIEUWSBRIEF 2, MAART

< Terug ]

In dit nummer:

 

Vragen over de lessen en trainingen

Nieuwe trainers gezocht

Wedstrijden

Sportkamp

Van Leeuwentoernooi

Kalender

 

Vragen over de lessen en trainingen


Soms horen wij dat ouders vragen hebben of problemen ervaren over de trainingen. Wij zouden het prettig vinden wanneer ouders eerst contact opnemen met de trainer of leider, voordat er contact wordt opgenomen met de TC. Zo houden we de lijntjes kort en kan de desbetreffende trainer of leider gelijk antwoord geven op de vragen die er zijn. Natuurlijk mag er daarna altijd contact worden opgenomen met de TC. 

 

Nieuwe trainers gezocht


Aan het einde van dit seizoen zullen een aantal trainers stoppen met lesgeven. Dit vinden wij uiteraard erg jammer. Op dit moment zijn wij op zoek naar trainers voor de streetdance groepen, high-impact, selectie springgroep en recreatie turnen. Wanneer er geschikte kandidaten gevonden zijn, dan zullen de leden zo snel mogelijk ingelicht worden. Mocht je iemand kennen die het leuk zou vinden om bij ons les te komen geven, laat het dan weten. Voor vragen of opmerkingen graag een  mail sturen naar gymnastiek@svdfs.nl.

 

Wedstrijden

Op zaterdag 25 maart 2017 zijn er verschillende wedstrijden. Voor de 4e en 5e divisie vindt de eerste teamwedstrijd plaats. Anna en Caroline hebben hun tweede plaatsingswedstrijd voor de 5e en 6e divisie. Heel veel succes allemaal!

 

Sportkamp

Het sportkamp 2017 staat gepland van 24 t/m 26 april 2017. Aankomende week mogen alle deelnemers een briefje invullen voor de groepsindeling. Ook zullen de deelnemers binnenkort een brief meekrijgen voor de datum en plaats van betaling.

 

Van Leeuwentoernooi

Ook dit jaar wordt er weer een ‘Van Leeuwentoernooi’ georganiseerd. Dit zal zijn op zaterdag 20 mei. Voor deze dag zijn wij op zoek naar ouders die ons willen helpen met bijvoorbeeld de catering, het invoeren en controleren van de punten, etc. Ouders die deze dag willen komen helpen, mogen een mailtje sturen naar  mariellevandeelen@hotmail.com.

 

Kalender

 

Wanneer

Wat

25 maart 2017

1e teamwedstrijd 4e en 5e divisie

25 maart 2017

2e plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie

24 t/m 26 april 2017

DFS sportkamp

20 mei 2017

Van Leeuwentoernooi

Te zijner tijd zal er meer informatie volgen over deze activiteiten.

 

 

 

 

  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • 2TB Verkeerstechniek
  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • A. Arends klus en timmerbedrijf
  • Van Leeuwen
  • SponsorKliks
  • Yourwfm
  • Kluswijs Dodewaard