Speler informatie -

KNAPPE PRESTATIES SELECTIE SPRINGGROEP

< Terug ]

Dit seizoen 2016-2017 heeft de selectie springgroep van DFS al behoorlijk wat gepresteerd. De eerste wedstrijd van dit seizoen was op 5 november. Dit waren de plaatsing voorronden voor het NK Groepsspringen. Ons team deed met 4 onderdelen mee o.a. trampoline/mat, trampoline/Pegasus, trampoline/tafel en plank/Pegasus. Het was een zeer spannende wedstrijd en boven verwachting is springgroep DFS geplaatst voor alle 4 de onderdelen voor het NK Springen te Rotterdam.

Maar tussendoor heeft het team ook meegedaan aan het NK Clubteams groepspringen te Noord-Scharwoude. Op deze wedstrijd word aan alle onderdelen meegedaan en de scores in totaal opgeteld. Ook hier heeft springgroep DFS fantastisch gepresteerd, ze zijn geëindigd als 2e op het NK Clubteams groepsspringen.

Op zaterdag 10 december was het zover en reisde de groep af naar Rotterdam om daar mee te doen met het NK Groepsspringen. Met de 4 onderdelen waarvoor zij geselecteerd waren op 5 november jl. deed DFS mee. Na intensief trainen van de afgelopen tijd en 2 belangrijke wedstrijden achter elkaar vergt het veel lichamelijk energie van de meiden. Ook deze laatste wedstrijd van dit jaar was zeer spannend de meiden hebben zich volledig gegeven. Het intensieve trainen en de inzet van de meiden en trainers werd beloont die dag. Springgroep DFS heeft 2 prijzen in de wacht gesleept ze zijn namelijk  Nederlands Kampioen Groepsspringen geworden op het onderdeel trampoline/tafel en ze werden 2e op het onderdeel trampoline/mat. Al met al een prachtige prestatie.

  • Stichting Sportpromotie Neder-Betuwe
  • Yourwfm
  • Kluswijs Dodewaard
  • Keurslagerij & Catering Willem Bor
  • Van Leeuwen
  • 2TB Verkeerstechniek
  • A. Arends klus en timmerbedrijf